Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incalzire in pardoseala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Statiile compacte model FP 12 sau 15 au in componenta pompa de circulatie, schimbator de caldura cu spirala, armaturi aferente un numar de distribuitoare speciale (1-12 circuite) care pot fi incorporate in carcasa din tabla ( tip S) sau pot fi livrate pe placa de montaj (Tip X).

Marele avantaj al acestor statii este ca in cazul unui ansamblu cu sistem mixt de incalzire( pardosela radianta si radiatoare), schimbatorul de caldura realizeaza separarea celor doua circuite astfel asigurandu-se o durata de viata mult sporita al sistemului. De asemenea prin acest sistem se asigura cotrolul tuturor parametrilor hidraulici si termici.

Fasia izolanta este din polifoam elastic cu grosime 8mm si latime 120mm. Se amplaseaza la locul de intalnire intre pardosela radianta propriu-zisa si peretii interiori ai constructiei.

Are rolul de a prelua dilatatiile masei de sapei fata de peretii constructiei. Deasemenea poate fi utilizat drept compensator de dilatatie la despartirea campurilor ce depasesc 30mp.

Placa izolanta Qualitherm 2000 este din polistiren expandat de inalta densitate cu nuturi care permit amplasarea tubulaturii la 75mm sau multiplu.
Avantajul placilor izolante LAING este ca ele sunt dotate cu nervuri suplimentare care permit patrunderea sapei pe toate circumferinta tubului de incalzire si de asemenea sunt fabricate cu folie, astfel ca materialul placii nu se umezeste, respectiv folia pastreaza compactitatea placilor usurand mult executia.

Tubul de incalzire este din polietilena reticulara de  ?20 x 2, nu permiterea difuzia oxigenului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura